Globaalikasvatuksen koulutuksia 2018

Kiinnostavatko tarinat maailmalta, yhdenvertaisuus, rauhankasvatus sekä toiminnalliset menetelmät ja materiaalit näiden teemojen käsittelyyn?

Järjestämme maksutonta koulutusta opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille ja opiskelijoille eri puolilla Suomea.

Koulutuksia vuonna 2018:

  • Tampereella 8.3. klo 12-15 englanninkielinen koulutus
  • Lisäksi Rauhankoulu toteuttaa vuoden aikana yli 20 globaalikasvatuksen koulutusta opetus- ja kasvatusalan opiskelijoille Turussa, Tampereella, Raumalla ja Helsingissä.

Koulutuksissa pureudutaan pedagogisen draaman avulla globaaleihin rauhankysymyksiin, dialogiseen kasvatukseen ja saadaan välineitä käytännön globaalikasvatustyöhön sekä ajankohtaisten tapahtumien käsittelyyn.

Koulutusten tavoitteena on

  • Saada omakohtainen elämys tai idea, miten toteuttaa globaalikasvatusta ja maailmankansalaisen taitojen oppimista lasten ja nuorten kanssa toiminnallisesti.
  • Tutustua draama- ja osallistaviin menetelmiin, joiden avulla voidaan harjoitella toisen asemaan eläytymistä, erilaisten näkökulmien ottamista ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Antaa välineitä viedä uusien opetussuunnitelmien mukaista globaalikasvatusta koulutyön arkeen draaman keinoin. Koulutuksesta saat itsellesi materiaalipaketin.

Rauhankoulu toteuttaa koulutuksia yhteistyössä järjestöjen globaalikasvatusverkoston ja korkeakoulujen kanssa. Rauhankoulun hanketta toteutetaan ulkoministeriön globaalikasvatustuella.

Lisätietoja: rauhankoulu@rauhanliitto.fi ja puhelimitse 050 597 9629